stalker saya..wooaahh

Saturday

kau pompuan!

 nama:cik sekonah binti kelion.dilema masalah keliru haru biru dimana sedang mengurut2 manja rambutnye untuk mengurangkan stress yg melampau..wakaka.oit,burok muka kau.cover la ciket..

manusia pon nak berubah...mean di sini berubah ke arah baik..hm so kenapa kita nak hukum dia?dia mungkin menyesal atas apa yang dilakukan dulu and akan menuntut kesilapan dia...haishh... (sila sedapkan hati aku cekalang)
kenapa ye daku rasa begitu lemah bila benda2 macam ni menghantui..?kenapa?adakah kerana wanita di istilah kan fact wanita insan yang lemah bermakna aku juga lemah dalam semua hal.sangat kejam ye falsafah itu..ohh tak!separuh jek..bukan semua.aku kadang2 kuat juga ye berbanding lelaki bila hantu aku dah naik..

dating ceramah with pakcik ayol and papanazri lepak semeja pekena fresh apple railway wif TIGA GELAS teh o ais ye,n papanazri one glass nes ais.ye kenapa i caps lock perkataan itu ye ia menunjukkan aku begitu kagum pakcik ayol mampu menghabiskan minuman gula berlebihan dia tu..haha,eh bangga what?nampak la macam pakcik ayol bertenaga bersungguh2 bagi ceramah.n gula berlebihan dalam minuman menunjukkan kesan dia begitu makin active ye lantang suara dia..hahaha,maaf pak..nama anda saya naikkn dalam entry ni.eh berguna la apa yang anda berdua ceramah i tadi,,ye,memang mata i agak roll n roll bila awak bercakap but i still focusing ok..malas la napak macam focus sangat sebab perlu cover2 line takut jiran kita ingat meeting apakah berlaku?begitu serius la.nasihat:please jangan focus sangt ye kawan2,pandang kiri kanan juga tau.wakakaka.
happy la wif u all..mula2 macam segan lama2 syok pula berborak.eh thankz a lot atas nasihat u n minuman free saya,hm.rasa makin ada kuat la cikit.memang banyak terasa hati la kan apa kauorang cakap tapi i uat2 tak tau,kawan2,balik i terus nanges tau bila ingat kembali apa yang u all kap tu ada betol n salah juga ada.mane boleh girl kuat touching juga erbanding lelai.but i need my strengh how to i getin strong.jangan juga persalahkan girl dalam hal itu.boy pon sama.apa2 pon,iman perlu kuat dalam semua hal.yes,pray to allah he never far away..i get trying.thankz u all.

p/s: i sengaja pangil pakcik ayol sebab awak 7tahun berusia dari saya n to nazri badan anda nampak begitu sasa yang mengodai iman i tu sebab i pangil u papanazri.wakakaka.ampun...ampun..i tak geti nak cover2 line ni..wakakaka.
pic yang tak da kena mgna dalam entry ni..sengaja,nampak aku no diet anymore la.hahaha,burok gila muka kau su...!!cover nyah cover...

2 comments:

  1. lor bukan 3 gelas ahhh 4 gelas silap kire nie...ahaks...papepun hidup kena happy yg berlalu tue biar kan berlalu...jgn dikenang benda yg dah lepas....papeun pic anda uncle sudah tag kan...ahaks

    ReplyDelete
  2. huhu.,.,ape nie mak cik??tak paham pon pakcik..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...