stalker saya..wooaahh

Saturday

bila malam mesti touching,,

   pagi: bangun awal kol7 dikejutkan oleh kakak i adah kerana rajin untuk temani i g beli tiket bus.esok balik kl wo..yahooo..(ok,tak jadi ye,sebab i rasa nak beli petang nanti..)sila smbong tido balik.zzzz..
sekian,

eh lom abis cerita lagi la.duduk diam2.ish ish

tengahari: teman ayah g jemputan kahwin rumah sedara,di pontian,johor.kami berdua jek.my mom kurang sihat,ye,masyarakat sekeliling>hey,like sugar daddy with his scandal la attend da wedding,.hampehh..oit,bapak aku la wehh..

jumpa akak sepupu,'akak balik kl bile?esok,ahad.owh yeke..ila balik bile?esok jugak.owh boleh la tumpang kak nanti akak boring drive sorang2,eh eh eh.owh.ok2'.cantikk..disini i akan jimat kos pengankutan yep.bijak!

  petang: balik rumah.penat,kenyang,,apa lagi..zzzzzzzz..kkrokk krookk krokk...

malam:  bosan.makan2,tonton majalah 3,bosan lagi,facebook segala.check2 apa apa yg patut,selesaikan comment2 status,pic album,comment blog..n sewaktu dengannye..bosan lagi,sila kau jadi stalker facebook kawan2 kau..mula membelek2 kot kot ada status yg boleh buat aku rasa WOOAAHH WOOAAHH!(mood bangga la weh)


tetiba...jeng jeng jeng...:(

 facebook profile manusia> mata mula tertumpu disitu,tangan dok klik2 komen2,sila older post,focus,baca status lagi,sah kan nama,focus lagi,mata bergelinang,hati panas..teett..aku mula bermaki hamun.ok!u berjaya buat i bertukar mood,i rasa sedih kecewa.hancur.hampeehh..
~awak n awek lain ber wall to wall manja yep.bagus!~
eh eh eh..

~~kau punya exboyfriend ok sekarang..~~

ok.sila redo!
macam nak uwaaaa uwaa uwaa jek kan..yela walaupun bukan lagi boyfie tapi mestilah ada lagi rasa sayang n cemburu kan kan kan.:(((

sayang,bersabarlah,terima la hakikat dia bukan boyfie kau lagi.dah dah tutup mulot kau tu lalat 10ekor muat nanti..haihh..

p/s:b..sayang rindu b..sayang nak b.. rindu kenangan kita berdua,masih ada sayang kt b,tapi sayang tak boleh ikotkan perasaan.kita da buat keputusan sama2 untuk berpisah.tapi..haihh masih ada cemburu lagi tau..btw,i really miss u b damn muchh!!!



6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...