stalker saya..wooaahh

Saturday

gumbira x?

hi/my name is suhaila a.k.a cik somsom.blogspot..wooa cun kan i?haha.bukan la,tu bukan i.saja uplod pic artis kesayangan i.suka tengok pic ni napak tenang jek muka dia nampak cm ada iras2 ciket ngn muka i kan kan.ok.sila muntah sekarang.kakakakah.


sambil play song ni tau!bia nmpk ada fell gitu..
ok.nak cerita ni...eh eh nk g ane tu?dok diam2 depan lptop korang!


siapa gembira bila secret admire awak nak kahwin??sila kedepan,ye awak nampak gembira sangat sambil terloncat2 tinggi atas katil ye.eh belom abis ayat lagi la,bakal berkahwin wif someone but BUKAN awak??ok.teeetttt...(maki untuk 5saat),pesanan>sila lap air mata anda sebelum ia akan mula dengan tangisan dalam kerinduan bak kata shahir, sambil awak memberhentikan loncatan untuk bertukar ke edisi duduk sambil menutup muka yang comel itu tok menahan tangisan.ok.tak suka ye!

mana boleh gembira,.mane boleh.eh eh xleh la.hancur hati jek macam hati tercocok duri sembilu yang sangat tajam yang cocok kiri trus tembos kanan pasti boleh buat maut yang tu kalau tak dirawat..kecewa banyak2 ssangat..entah la nape i rasa macam diri tak sempurna gila rasa macam diri terlalu bodoh amat n terasa hodoh sangat2 plus terlalu gila yang terumbang ambing kat jalan chow kitt wehh. hey kau memang tak sempurna n tak layak la untuk mencintai dia la su..haishhh....

tarik nafas panjang2....hmmmm
tak layak tak layak tak layak...!mybe itu patut i ulang banyak2 kali sambil terhempas2 manja hp kesayangan kt katil bia nampak gila teros bertukar waras ,macam sedar diri bangun dari dilema angau gila gila WTF eh macam nak jerit jek kuat2 la nasib dah malam tak leh memekak la kan..so JERIT KAT BLOGSPOT KESAYANGAN I NI LA bBEST!.ok kenapa saya caps lock ayat tu?ye,akan nampak i telah lepaskan geram plus hancur hati tak dapat terima kenyataan eh..ok.biarkan!

sila redo...fuhh fuhh fuhh...

thankz kepada rakan2 n keluarga la terutamanye yang banyak bagi i semangat hadapi situasi cmni,weh weh semayang 5waktu iman kuat pun bila dah hadapi situasi cmni tetap gak kurang keimanan tu..semayang la dengan membaca surah2 al quran tetiba tidak disengaja air mata membasahi pipi turun ke kain telekung awak,menunjukan betapa sedihnye saat saya nak kawal emosi n cuba khusyuk dalam solat.~~ya allah aku rasa diri betul2 lemah saat itu~~(ok lap air mata i skrang yg mula nk nges lagi).(i cuba tersyum walau dlm hati luka berdarah):))))))
u all xcaya?ok.sila syaitan cepat2 lari hasut hati kau pula bila situasi cmni menghantui korang.wakakaka, then baru tau betapa syoknye layan lagu2 jiwang...hahahaha.(i cuba mengembirakan hati ini :(((( ).jadi..
ok.apa i merepek dlm blog ni pon i xtau.ni secara spontan bila i berceita.byk merepek kn?wakaka.ok.biarkan.thankz kpda cpe2 yg baca entry ini.hope u all pham situasi i enjoy da true love that make u smile always..:)bye

p/s:u...semoga u n dia berbahgia hingga ke jinjang pelamin ke akhir hayat..moga u dapat merasai nikmatnye bila mencintai,i miss u 4ever even u dah buang i jauh2.i hargai kenangan kita,tak akn lupa saat u buat lawak bodo kat i sampai i ketawa n tersenyum sampai esok pagi..:((terasa dunia ni i punya.trima kasih,,moga berbhgia wif her n saling sayang menyayangi k u..undur diri.miss u..loving u..bye.


5 comments:

  1. org da suke tu jgn la jual mahal... hhuhuhuh lau ade apa2 terus terang jek.. leh lepak semeje.. sambil pekene roti canai cicah dgn kuah dal + sambal tumis... mesti masyukkkkk hahahahahaha

    -ciko-

    ReplyDelete
  2. dia dah buang i da..biarkan..xbaik nk runtuhkan hbungan orang yg bakal berkahwin...trima ksih/

    ReplyDelete
  3. cam org kecewa je bunyik ?? nape ni?? cte la ngan kakak ni

    -Aunty buruNg yg comel,HAHA-

    ReplyDelete
  4. aunt brong yg comel dari cik som2>hmm broken heart jek.wah hebat x?xpela,ciksom2 mcm da leh trima apa yg berlaku.dia dah gatai sgt nk kawin,so biarkan..doakan jela yg JGN SELAMAT!!(sila jeles sekrg cik som2)haisshhh...
    dah lost contact da ngn dia..

    ReplyDelete
  5. Nape lost contact lakk?? erm sebenanye die bukan nak kawin pon,,saje je tu nak tgk ila camane,,kalo suke cakap je tros terang oke..so,xde hati yg merana..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...