stalker saya..wooaahh

Friday

memang jejalan ngn akak n adik je

salam..sory la friends,da dua hari tak update blog..buzy ket meyh..maklum la cik kiah kita nie enjoy jek kalau balik rumah parent,,ala i kalau hangout pun i selalu hangout dengan family i jek,,tapi paling paling hangout dengan adik n akak i jela.bukan xnak keluar dengan kawan2 tapi i tak bapa suka,i lebih suka hangout dengan family sendri adik n akak biar manusia sekeliling akan berkata eh tengok orang tu baik jek kan keluar dengan adik beradik sendri.amboi rewind kemain i ni.hehehe.ni i update ni kol2 pagi ok tak tido2 lagi..terasa rindu pulak kt blog seolah2 cm memangil2 nama gua 'hoit kau dah lama tak hapdet blog kan'hmm kira cm tu la dialog bersama..wakakaka.
arini hangot dengan adik n akak saya,n with her fiancee..n my nephews.n ada mamat sorang lagi.cpe ntah i tak minat.ala posing2 bandar n g makan2 jek..2 sudah semestinye la kan i msti besarkan perut i dulu kalau tak i tak da semangat nak jalan2..hahaha.teroknye kau!dah la malas nak cerita panjang,,nah amik kau pic2 tadi kami amik.


 
cehh kau nampak macam on diet jek kan









 me with my younger sister..ye,i tau u all nak cakap"eh adik suhaila ke tapi nape badan dia nampak besar ciket kan"//ye,dah tau dah,,,

 biasa la ank dara kena jaga pemakanan..helo i makan kek jek ok.


 saya happy kerana dapat makan paparoti saya ye


my adik with weh i xda adik lelaki ok,mybe with her boyfie kot..i think la.mamat ni yang i cakap tadi.


my older sister with her fiancee n my nephews..abin,alya,iman..saja jek bawak ank2 buah ikot jalan sekali,bia nampak macam "wah awak ada bakat la untuk ada anak nanti.."huh.


kau dah kenapa tension ek adik n akak kau ada boyfie tapi kau tak da lagi.wakakaka

entah pape la kan,i memang..k la jam menunjukkan pukul 2.51am,terasa ngntuk pulak ye.i nak membuta,ok la selamat malam semua..mmuuuaaahh!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...