stalker saya..wooaahh

Wednesday

weh jangan buat problem la wehh

 wahh cik bedah marah betol muka kau!


wehh wehh aku panas betol la dengan kau ni..kau buat aku marah jela kan,ceett arini banyak betol la dosa aku asyik menyumpah2 kau je.astagfilruallah,tak tahu aku baru lepas tengok 'adik n al-quran' kt tv9..ish!ingat nak la tambah pahala tapi ni da mkin kurang dah nyah..weh aku tau la aku dah lama x service kau tapi jangan la kau buat hal time2 aku tengah sengkek nie..aduh..aku sayang kau la.oh my LAPTOP kesayangan, please la jangan la buat hal..apasal la kau sekejap2 macam blind2 kejap sekat2 kejap loading punya macam haram kan aku nak tunggu kau bapa puluh minute ha..aduh.aku sempat berak kott.ntah la masalah laptop or broadband maxis nie yang lembap ke pe kan..sabar ciket eh nanti lepas abis CNY nie aku bawak kau pergi jumpa uncle Ong belakang Prime city ok..sekarang ni tak boleh la sayang kedai tutup la uncle nak p sambut raya jugak.SOB SOB..tahan tahan..kang aku hilang sabar ada kang kau aku masuk dalam kotak tak usik kau jangan kau bosan pulak.ceh tak tau wa tak le idop tanpa benda alah ni.huh.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...