stalker saya..wooaahh

Monday

haih i perlu mkan pil penguat nafsu jgak!

ceiitt..banyaknye pil nafsu kau.hahaha

salam..hi all my friend,my lecturer,my staff,expecialy my follower la kan yang x bapa nak banyak kan,,wah tetiba i rasa macam kat skolah pula nak berpidato kn.hahaha.
ye,saya rasa saya perlu mkan pil penguat nafsu juga la kt blog nie..entah la macam da kurang minat kt benda alah nie..macam da x bernafsu pula.tapi kalau facebook memang laju.,haha.eh tak macam dulu gila excited kt blog smpai sanggup ok x buka buku langsung,berentry2 segala sampai tak tau nak tulis apa lagi kn..haha.over lak aku.xtw kau pemalas nak update blog kan kau memang pandai bagi alasan kan suhaila.haiihh..sebok..wah lg i terkejut followers i boleh la agak memuaskan gak la wlaupun x ramai kan..sory la lupa la nak follow back u all..cehh cehhh..alasan kan i..i follow u,u follow me ok ..ye2 i tau tu tujuan korang nak follow blog someone kan,,bahahaha.ok2 cukop.
sekarang i berada di kluang,johor.rumah parent i,.kan cuti raya cina.xkan la x balik kot.mesti balik ok,i xnak raya kt kl tanpa fmly i..pehh ayat kau macam kau keturunan cino lak kan.perasan.
haiihh sekarang ni asyik hujan kan?ye,musim hujan..kat kl  tak la hujan sangat,ye jangan cakap i balik ni bawa bala ye..u tau x tempat i pehh banjir ok..hampir 89% tempat i naik air ok..tapi nasib la uma i didirikan kt tanah tinggi cikit la,hello i bukan mangsa2 banjir ye..kekekekeh
korang jaga la kesihatan bila musim2 cmni,,banjir..jangan la main air banjir tu,tau x budak2 ni main mandi2 air hujan.haih dorang lupa ke air 2 sebenarnye dari air longkang,air jamban mak kau berak,air dari logi2 berdekatan,kan kotor.eh mana mak n ayah adik?laranglah anak2 awak ok.tu la yang akibat penyakit kulit,kurap,kudis,cirit birit,taun,diarrhea,mcam2 lagi la,please have take medicine ok.keep clean our hygiene..eh i tau la i nurse.penat la treat mangsa2 banjir ni.wah!kau memang demand kan suhaila..wakakaka
ok la i stop dulu la..i nak facebook2 segala i..hahaha.bye

5 comments:

  1. salam...

    jgnlah mcm tu....rajin2 laa update blog tu..

    :)

    ReplyDelete
  2. alaa..kalo da x rjin nk update..mesti da x rjin gak nk sggah blog kita..sdey~~~

    ReplyDelete
  3. sekamar rindu n arjuna>hehe.2 la psal..memeng kena makan pil penguat nafsu kt blog nie..:P

    ReplyDelete
  4. hahhahha ,bagos ^^ makan laa bebanyak .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...