stalker saya..wooaahh

Wednesday

kenapa??

thankz michelle krana byk tunjuk ajr sy..i always miss u dear..have fun with new course,design arcitecture..
 yg pling depan..akak comel bergantung kad kunig..yana..miss u yana..enjoy with same course in SPA


 fazila,,,yg cun dlm kls..kalah aku,,haha.eceh!nk jgk,,,have fun with stewardess



 nyna n kecik...kawan rapat..kowg sentiasa berkepit kn..ish,jeles meyh,hehe,dua2 amk course photographer



 kak zima,nyna n fazila,,,pn da g meningalkn segi college,kl..huhu,sdih2 mak


xnk post pic kowg g la,sdih tw x...huhu..

ya allah,,,nape la makin ramai yg nk tinggalkn aku nie,,,apa salah aku??apa?eh lebih lak sy ni...xla..bukan hnya tinggalkn aku ja,malah juga kwan2 lain,lecturer2 ,college,,,hmm jz sjak2 akhr ni rmai kwn2 kls aku yg da quit n nk quit course nursing,,,,hmm apa ssh sgt ke course nursing ni??yeah mmg pn,aku pnah dlu nek gugur rmbut ni nk stdy nursing tw,,2 psal aku pki tdg.haha,eh xla grau ja..smpai kdg2 nges2 nk baca note nursing..rsa cm nk telan jek krtas2 nursing uat sup tw.gram!tp hanya nursing jek(jururawat) tp pnye stdy dia da cm amk medical..cm nk jd doktr plk..hm jd doctr pn ok gak ek?haha.poyo!.hmm nth la,,semua ada pndapat msg2,,tp..alsan mereka nursing ni ssh,,,yup,,mmg la,,mne ada bljr yg senang..semua ssh,lw senag semua blh brjaya,,btol x?yeah,,,pndai...ank cpe la ni...


pelan2 kayuh k kawan2..
n ada jgk yg nk quit sebab dapat tawaran bljr tmpat lain,,,yg lbih baik..yeah..mereka ada kptusan sendri npe nk quit...so xda kne mgna ngn aku..erkk apa aku merepek nie...plik2 jek ayt aku,,,haha.pape jela yg pnting aku happy sgt stdy course ni..best what..nursing is interested!yeah!sesuai ngn jiwa aku...haha.lets enjoy..

1 comment:

  1. i bakal2 nurse jugak..
    baru nak b'mula lgkah...
    under spa..
    mmg ade yg cakap susa..
    but i try..
    b4 niy kat uitm sgmat amik bsness..waa..mati woo..
    xminat kira2.
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...